Erzurum Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

7326 sayılı kanunla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı

ERZURUM SOSYAL GÜVENLİK KURUMU (SGK) İL MÜDÜRLÜĞÜ VE ERZURUM VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN, “09/06/2021 TARİHİNDE YAYIMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİREN 7326 SAYILI “BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI HAKKINDA KANUN” LA İLGİLİ 11 AĞUSTOS TA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI, ERZURUM SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (SGK) EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
7326 sayılı kanunla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı
71 views
16 Ağustos 2021 - 12:50
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Erzurum Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü ve Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen, “09/06/2021 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun” la ilgili 11 Ağustos ta bilgilendirme toplantısı, Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) ev sahipliğinde yapıldı.

SGK Çok amaçlı konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek, SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) Başkanı Şimşek Akpınar ile Muhasebeciler ve mali Müşavirler katıldı. Toplantının açılışında, SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş, Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan ile SMMO Başkanı Şimşek Akpınar birer konuşma yaptı. Yapılandırmanın borçlu İşveren ve mükellefler için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden konuşmacılar, yapılandırma için son başvuru tarihinin 31 Ağustos olduğunu belirterek, mükelleflerin yoğunluk yaşanacağını göz önüne alıp, başvurularını son güne bırakmamaları konusunda uyarıda bulundular.

Toplantıda daha sonra, Vergi Dairesi ile SGK uzmanlarınca 7326 Sayılı Kanun kapsamına giren borçların yapılandırmasıyla ilgili teknik bilgileri içeren birer sunum yapıldı. SGK’daki toplantı, soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.